Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Et socialpædagogisk behandlingstilbud der henvender sig til børn, unge og familie​r

Overvåget & støttet samvær § 71, stk. 2

I familielignende rammer i Huset På Kløvervej tilbydes forældre og børn et samvær, hvor der støttes op om den gode relation.

Samværet foregår i hyggelige lokaler med en rar atmosfære, der inviterer til samvær med forskellige aktiviteter, som forældre kan foretage sig sammen med deres børn.

Der tilbydes forskellige samværsordninger afhængig af behovet

Overvåget samvær

Denne form for samvær ydes af socialpædagoger, hvor forældrene og børnenes samvær overvåges under hele samværet. Ved det overvågede samvær er der fokus på, om forældrene i situationen er i stand til at varetage samværet. Opstår der situationer, hvor forældrene ikke kan drage den fornødne omsorg og skabe tryghed for barnet i samværet vil dette blive afbrudt.

Der vil efter overvåget samvær være mulighed for en samtale med forældre og børn ligesom, der vil kunne blive udarbejdet en samværsbeskrivelse til sagsbehandler.

Støttet samvær

Denne form for samvær ydes af socialpædagoger, hvor forældre under samværet med deres børn modtager råd, hjælp og vejledning. Samværet kan foregå i Huset på Kløvervej eller der kan tages på udflugter, hvor forældre og børn kan få nogle andre fælles oplevelser med hinanden.

Der er fokus på at skabe de bedste rammer for både forældre og børn, så der kan foregå et samvær der skaber gode oplevelser, der på sigt vil kunne være med til at fordre eller bevare relationen mellem forældre og børn.

Samværet kan foregå med forældre eller andre nære pårørende til barnet, som skønnes at have en betydning for barnets fremadrettede trivsel.

Der vil efter støttet samvær være mulighed for en samtale med forældre og børn ligesom der vil kunne blive udarbejdet en samværsbeskrivelse til sagsbehandler.

Kontakt os her hvis du har spørgsmål:

Annette Olsson, souchef - 22 23 44 93

Bak-Op ApS

Kløvervej 12

4000 Roskilde

​CVR: 26487897

E-mail: annette@bak-op.dk

Kløvervej 12, st. dør 3

Tlf.: 22 23 92 93    

Tlf: 22 23 44 93​​

​E-mail: bak-op@bak-op.dk