Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Et socialpædagogisk behandlingstilbud der henvender sig til børn, unge og familie​r

Særlige tilrettelagte projekter​

Bak-Ops særlig tilrettelagte projekter, hvor der aktuelt ydes støtte til:

  • Enkeltmandsprojekter med ydelser til en enkelt ung med specifikke behov. Her er den primære ydelse, at støtte til udviklingen af en bedre selvregulering og et mere hensigtsmæssigt samspil med andre. Den unge følges af få støtte kontaktpersoner i et forudsigeligt og struktureret hverdagsprogram.

  • Et Fædre-projekt rettet mod fædre fra flygtninge familier, der lever en isoleret tilværelse, hvor tidligere traumer bliver forstærket og hvor fædrene er begrænset i at kunne indgå i et hensigtsmæssigt samspil med den øvrige familie. Fædrene modtager praktikforløb og indgår i et gruppeforløb med temaer som personlig udvikling, børneopdragelse, familie- og arbejdsliv, kendskabet til det samfund de lever i. Her igennem øger fædrene deres mulighed for en bedre integration til gavn for dem selv og resten af familien.

  • Et frivilligt arbejdsprojekt for unge flygtninge, hvor indtjeningen går til de unge 23 årige, der ophører i Efterværn, så de fortsat kan være tilknyttet Klubben i Bak-Ops regi med muligheden for at høre til i et for dem betydningsfuldt socialt fællesskab, deltage i sociale arrangementer og i ferier.

Kontakt os her hvis du har spørgsmål:

Bak-Op ApS

Kløvervej 12, st. dør 3

4000 Roskilde

​22 23 92 93

22 23 44 93

CVR: 26487897

E-mail:bak-op@bak-op.dk

Kløvervej 12, st. dør 3

Tlf.: 22 23 92 93    

Tlf: 22 23 44 93​​

​E-mail: bak-op@bak-op.dk