Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Et socialpædagogisk behandlingstilbud der henvender sig til børn, unge og familie​r

Familiebehandling

Målgruppen er familier med børn og unge (hjemmeboende/udeboende) mellem 0-18 år. Børnene og de unge kan have tilknytning til psykiatrien og kan have sociale og psykiske vanskeligheder, som kan være knyttet til en diagnose, som f.eks. ADHD, personlighedsforstyrrelse eller andet.

Forældrene kan have begrænsede forældrekompetencer, eller fremstår som voksne, der har svært ved at sætte rammer for deres børn eller skabe den fornødne struktur, der sikrer børnenes udvikling personligt og socialt.

Kommunerne retter henvendelse til Bak-Op, når de står med familier og unge, der oftest har været i kontakt med det etablerede system, hvor indsatsen ikke har givet mærkbare ændringer og hvor det forsat vurderes, at der er grund til at være bekymret for barnet eller den unges trivsel.

Målgruppen er alle typer familier med forskellig baggrund – etnisk, kulturelt og socialt. Vi har erfaring i at arbejde med flygtninge- og familiesammenførte familier. I disse og andre typer af familier, er vi vant til at bruge engelsk som talesprog. Vi arbejder også med tolk, når det skønnes nødvendigt.

Kontakt os her hvis du har spørgsmål:

Bak-Op ApS

Byleddet 3D

4000 Roskilde

Rikke Baden, leder
Tlf: 60 24 44 93

CVR: 26487897

E-mail: rikke@bak-op.dk

Kløvervej 12, st. dør 3

Tlf.: 22 23 92 93    

Tlf: 22 23 44 93​​

​E-mail: bak-op@bak-op.dk